BookBeat kokemuksiaBookBeat on Suomen suosituin* äänikirjapalvelu, jonka kautta voi kuunnella ja lukea digitaalisia kirjoja älypuhelimella ja tabletilla. BookBeatissa tarjoaa laajan valikoiman, kirjoja löytyy yli 200.000. BookBeat toimii iOS- tai Android-laitteilla. BookBeatin omistaa Bonnier.

BookBeatissa on erinomainen valikoima kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Kirjoja voi kuunnella ja lukea samalla kuukausimaksulla. BookBeatin käyttöliittymä on mukava ja helppokäyttöinen. Kirjoja voi kuunnella tai lukea myös ilman verkkoyhteyttä offline-tilassa. BookBeatin suosittelu perustuu käyttäjän kuuntelemiin kirjoihin ja voit myös selata kirjoja kategorioittain. Ääneenlukunopeuden voi säätää sen mukaan, haluaako kuunnella nopeammin vai hitaammin.

BookBeat tarjoaa kolme eri tilausvaihtoehtoa, Basic-, Standard- ja Premium-paketit. Basic-paketin hinta on 9,99 €/kk ja sisältää 20h/kk käyttöaikaa. Standard-paketilla voi kuunnella 100 tuntia kuukaudessa ja se maksaa 14,99 €/kk. Premium-paketilla saa kuunnella ja lukea rajattomasti. Premium-tilaus maksaa 19,99 €/kk. Perhetilissä jokaisen lisäprofiilin hinta on 4,90 €/kk ja näitä voi luoda 5 kpl. Ilmaisen kokeilujakson aikana voi testata BookBeat Premium-pakettia.

Voit vertailla kaikki Suomen suosituimmat äänikirjapalvelut täällä.

BookBeat suositut kirjat 2021:

  1. Vaihtokauppa – Beth O’Leary
  2. Bridgerton: Yllättävä rakkaus – Julia Quinn
  3. Katoavat jäljet – Anna Jansson
  4. Suon villi laulu – Delia Owens
  5. Samu Haber – Tuomas Nyholm
  6. Eerika – Vera Miettinen
  7. Margarita – Anni Kytömäki
  8. Pisara Veressä – Seppo Jokinen
  9. Korkeintaan vähän väsynyt – Eeva Kolu
  10. Harry Potter ja Feeniksin kilta – J.K. Rowling

Aloita 2 viikon ilmainen kokeilu

*Perustuu käyttäjien antamiin arvosanoille App Storessa ja Google Playssa, joissa BookBeat saa korkeimman arvosanan Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista.

JAA:

Facebooktwitter

Lue seuraavaksi: Kuluttajaluottojen korkokatto väliaikaisesti 10 prosenttiin

Vertaamo.fi on Taloutesi Korjaamo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *