Yritysluotto

Yrityslainojen vertailu säästää selvää rahaa yrityksellesi

Asiakkaiden maksuviiveet, liiketoiminnan nopea kasvu sekä muut yrityksen taloustilanteen vaihtelut tuovat haasteita yrityksen käyttöpääoman hallintaan. Tässä yritysluotto on oivallinen ratkaisu. Yrityslainojen hinnoittelu on mahdollisimman selkeää ja avointa: kullekin lainasummalle ja laina-ajalle on kiinteä toimituspalkkio. Nämä sisältävät kaikki lainaan liittyvät kulut.

Yritysluottojen vertailun jälkeen tiedät jo etukäteen sen mitä yrityksesi tulee lainasta maksamaan. Yrityslainojen vertailu tapahtuu kätevästi verkossa ja yritysluoton hakeminen onnistuu silloin kun se yrityksen vastuuhenkilölle parhaiten sopii. Yritysluoton hakemiseen ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota, vaan se onnistuu helposti ja nopeasti 5 minuutissa Ferratum Business verkkohakemuksella KLIKKAA TÄSTÄ

Yrityslainaa voivat hakea pienet sekä suuret yritykset. Yritysluottojen määrät vaihtelevat aina 2 000 – 100 000 euroon. Kun hakemus hyväksytään, laina on käytössä jopa 1 päivän kuluttua. Yrityslainojen takaisinmaksu on yleensä pisimmillään 24 kuukautta, mutta esim. Ferratum Business tarjoaa 6 – 12 kk maksuaikaa.

Yrityslainan hakemisen kelpoisuusvaatimukset

Yrityslainan saamiseksi edellytyksenä yrityksellä on oltava vastuuhenkilöiden luottokelpoisuus sekä yksityishenkilön tai yksityishenkilöiden omavelkainen takaus. Yleensä yli 20 000 euron yrityslainoihin vaaditaan kahden yksityishenkilön takaus, joka on annettu omavelkaisesti.

Kaikki tapahtuu kätevästi verkossa sähköisellä allekirjoituksella, kuten takaussitoumusten hoitaminen. Yksityishenkilöt takaajina hyväksyvät sitoumuksensa ennen yritysluoton lainan käsittelyä. Siinä tapauksessa jos takaaja ei ole yrityksen toimitusjohtaja tai hallituksen jäsen niin tulee yksityishenkilön takaajana hyväksyä sitoumus vielä uudestaan seuraavana päivänä jotta yritysluoton myöntäminen on mahdollista. Yritysluotosta saadut rahat saa kätevästi yrityksen pankkitilille.

Ferratum Business tarjoaa yritysluottoja 2 000 – 100 000 euroa, tee ilmainen verkkohakemus tästä KLIKKAA TÄSTÄ