Eurolimiitti

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

Täysin suomalaisomisteinen J.W.­Yhtiöt Oy myöntää Eurolimiitti-joustoluottoa. Kymmenen toimintavuoden aikana rahoitusyritys on palvellut satojatuhansia suomalaisia kuluttajia rahoitustarpeiden ratkaisuissa.

TUOTTEET

Eurolimiitti on lainapalvelu josta on mahdollista hakea joustoluottoa aina 3000 euroon saakka. Jos haet 3000 € limiitin käyttöösi saat ensimmäisen noston kuluitta jopa 500 € sekä korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään asti. Lainasummat Eurolimiitin palvelussa alkavat 10 eurosta ja suurin on 3000 euroa. Kun hoidat takaisinmaksun moitteetta, voidaan sinulle myöntää VIP­-asiakkuuden merkiksi 4000 euron luottoraja. Jos Eurolimiitin asiakkaana tarvitset joustoa luoton takaisinmaksuun, on jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa mahdollista tilanteesi mukaan. Eurolimiitti tarjoaa myös pienen minilyhennyksen, 10% avoimesta lainasummasta kuukaudessa.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Eurolimiitti haetaan ilmaisessa verkkopalvelussa. Lainasopimuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia ja tarvitset siihen verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Luottopäätös lähetetään sinulle tekstarina matkapuhelimeesi ja hakemuksen jättäminen onnistuu milloin tahansa eli lainapalvelu on avoinna 24/7. Hakemuksesi käsitellään arkisin 8­ – 22 ja la­ – su 11­ – 19 ja hyväksytyt lainat maksetaan heti tilillesi. Eurolimiitti myöntää lainaa 21 vuotta täyttäneille suomalaisille joilla on moitteeton tausta raha­-asioissa. Kun hyväksytty luottopäätös on annettu voit tehdä nostoja limiitiltäsi myös matkapuhelimellasi tai Eurolimiitin verkkopalvelun kautta.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Eurolimiitti tarjoaa ensimmäisen 500 € nostokuluttoman ensilainan kuluitta aina ensimmäiseksi 30 vuorokaudeksi. Kun maksat ensilainasi pois tänä aikana se on ilmainen eli kuluja siitä sinulle ei kerry. Tämä tarjous on voimassa kun avaat 3000 euron tililuoton. Nostoprovisiota maksat 15,00% nostosummasta, kuukausikorko on markkinoiden yksi kilpailukykyisimmästä ainostaan 5,99%. Voit nostaa rahasummia tarpeesi mukaan käyttöösi 10 -­ 3000 € ja minimilyhennys on 10% jäljellä olevasta lainasaldosta. Eurolimiitti tarjoaa uusille ja vanhoille asiakkaille ensimmäisen kuukauden korottomasti, maksat siis ainostaan esimerkiksi 1000 euron lainasta ainoastaan nostokulut 15% kun maksat lainan takaisin 30 päivän sisällä. Takaisinmaksut ajallaan tekevä asiakas voi saada kolme maksuvapaata kuukautta vuodessa. Näinä kuukausina lyhennyksesi on 0 euroa ja vain 5,99% koron maksaminen riittää.

ASIAKASPALVELU

Lainahakemuksia voi jättää 24 h ja tilisiirrot ma­-pe 8.30­ – 22, la­-su 11­ – 19

Puhelin: 03 3399 3691

Sähköposti: asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi

3 arviointia lainaajasta Eurolimiitti

Varmaan klassinen keissi kun pyykkikone levis ja uus piti hankkia ennen palkkapäivää. Limiittiä kehiin ja oli vielä joku ensilainan tarjous niin saatiin kuluitta koko homma. Ei ole sen jälkeen ollut käyttöä tälle pikalainalle.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Erja Saarela - marraskuu 5, 2017
pikku vippiä sillon tällön ja joustoa saanut maksuihin. maksuvapaitakain käyttänyt kun niitä tarjonneet.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija kari k - heinäkuu 18, 2017
Eurolimitin kautta haettu luotto on toiminut hyvänä hätävarana, ei valittamista.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Mauri Eskelinen - syyskuu 6, 2016