Ekstraluotto

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

Ekstraluotto.fi on tarjonnut luotettavaa lainaamista jo vuodesta 2006. Ekstraluotto on tuonut markkinoinnille myös uuden ja joustavamman kulutusluoton. Ekstraluotto on WHT-Yhtiöt Oy:n tarjoama lainapalvelu jonka kautta on mahdollista avata 100 – 2100 € tililuotto.

TUOTTEET

Ekstraluotto tarjoaa kulutusluottoa, joka on aina suuruudeltaan maksimissaan 2100 € jossa kuluja joutuu maksamaan ainoastaan nostetusta summasta. Kulutusluotto Ekstraluotolla on kokonaisuudessaan 10 – 2100 euroa, ja Ekstraluoton luottoa voit nostaa juuri sen verran kuin tarvitset ja maksat kulut vain nostamastasi lainasta.

Ekstraluotto.fi palvelun kulutusluoton ollessa suuruudeltaan 10 – 2100 € sen maksuaika takaisin on 1 – 26 kuukauden maksuaikataululla. Ekstraluotolla on myös markkinoiden pienin minimilyhennys – vain 10%. Jos esimerkiksi nostat 2 100 € tililtä 1 000 €, niin maksat summasta 19% nostoprovision ja koron maksamiesi erien mukaan. 1000 € nostosta tulee noin 190 € kulut jos kulutusluotto maksetaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä, joka on aina kuukauden päästä lainan nostamisesta.

Jos haluat maksaa lainat useimmissa erissä niin minimilyhennys on markkinoiden pienin eli 10% avoimesta saldosta. Ekstraluoton sivuilta näet hinnaston joka tarjoaa tarkan maksusuunnitelman jokaiselle lainasummalle.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Lainan hakeminen Ekstraluotolta onnistuu kätevästi verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Lainaa voi hakea kuka tahansa 21-vuotias Suomen kansalainen, jolla on raha-asiat kunnossa ja on luottokelpoinen. Lainahakemuksen voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa. Hakemukset kuitenkin käsitellään palvelun aukioloaikoina, jolloin myös lainapäätökset myönnetään.

Ekstraluoton palveluaikoina lainahakemuksen käsittely tapahtuu muutamassa minuutissa ja saat päätöksen lainasta sähköpostiisi. Lainarahojen siirtäminen tapahtuu reaaliajassa seuraavien pankkien tilille: Nordea, OP, Danske Bank ja Säästöpankki.

Kulutusluotto on aina vapaassa käytössäsi, etkä tarvitse luotolle vakuuksia tai takaajia. Maksaessasi nostamasi luottosi takaisin se on heti käytössäsi uudelleen. Jos et taas nosta luottoa käyttöösi niin et myöskään maksa siitä mitään kuluja.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Ekstraluoton kulutusluotto on suuruudeltaan 10 – 2100 €, jolla on 1 – 26 kuukauden takaisinmaksuaikataulu. Kun olet maksanut käyttämäsi luoton takaisin, niin sinulla on taas 2100 euron luottoraja taas vapaasti käytettävissäsi.

Kulutusluoton voit maksaa 1 – 26 kuukauden kuluessa ja maksuaika määräytyy aina nostetun lainan määrän mukaan. Ekstraluotolla on markkinoiden pienin minimilyhennys eli 10%. Tämä on vain yksi syys miksi Ekstraluoton kulutusluotto on erittäin monipuolinen jos sitä vertaa muihin kertaluontoisiin kulutusluottoihin.

ASIAKASPALVELU

Ekstraluoton asiakaspalvelu on avoinna ma – pe kello 8.30 – 22.00 ja la – su kello 11.00 – 19.00

Puhelin: 03 3399 3604

Sähköposti: asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi

4 arviointia lainaajasta Ekstraluotto

Ei kai varmaan halvin mutta ensilainaajalle kuten minä ihan pätevä lainapaikka. Minimit lyhennyksessä kiva bonari mutta joskus pitää kaikki maksaa luonnolisesti pois
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Kalle Koskinen - marraskuu 5, 2017
Ei kai varmaan halvin mutta ensilainaajalle kuten minä ihan pätevä lainapaikka. Minimit lyhennyksessä kiva bonari mutta joskus pitää kaikki maksaa luonnolisesti pois
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Kalle Koskinen - marraskuu 5, 2017
Ekan kerran tutustuin ekstraluottoon kun oli taloudellisesti tosi heikko tilanne ja olin kahdessa osa.aikatyössä kiinni. Liksat oli epävarmoja ja sain hyvin aspasta tukea maksuaikoihin
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Salla M. - heinäkuu 18, 2017
Minulla on ollut Ekstraluoton tililuotto käytössä jo kohta vuoden. Pieni lyhennys toimii mulle ja asiakaspalveluun pääsee tarvitaessa nopeasti läpi. Voin kyllä suositella.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Sami Nikunen - syyskuu 6, 2016