Pikavippi.fi

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

  • Yritys:
    Pikavippi.fi
  • Kotisivujen osoite:
  • Katuosoite:
    Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki
  • Puhelinnumero:
    020 741 2030

Uusien Pikavippi.fi-lainojen myöntäminen päättyy 28.9.2017. Avoimien Pikavippi.fi-lainojen takaisinmaksu jatkuu normaalisti laskulla ilmoitetun eräpäivän mukaisesti.

Alkuperäisen Pikavippi.fi-palvelun tarjoaa suomalainen rahoitusyhtiö OPR­-Vakuus Oy joka on toiminut maamme rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2005 saakka.

TUOTTEET

Pikavippi.fi on 100 €, 200 € tai 300 euron suuruinen pikalaina jonka voit hakea nopeasti nettihakemuksella ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan voi hakea myös tekstiviestillä jos olet vanha asiakas. Pienlaina auttaa silloin kun rahantarve iskee yllättäen esim. lääkärilaskut tai huotokustannukset. Pikavipit voit maksaa takaisin jo esim. seuraavana palkkapäivänäsi.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Pikavipin hakeminen on helppoa ja saat sen nopeasti. Pikalainaa haetaan verkkohakemuksella valitsemalla lainasumma 100 ­ 300 €, täyttämällä vaaditut tiedot sekä tunnistautumalla pankkitunnuksilla. Pikavipin takaisinmaksuaika on 6 kk. Jos olet vanha asiakas voit hakea lainaa myös tekstarilla. Lainahakemukset käsitellään asiakaspalvelun ollessa avoinna 8 ­- 22 ja rahat siirretään tilillesi nopeasti. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, täyttää lainaehdot sekä omata nuhteettomat luottotiedot. Myös matkapuhelinliittymä vaaditaan.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Pikavippi lainasummat 100 €, 200 € ja 300 €. Laina­aika 6 kk.

ASIAKASPALVELU

Avoinna joka päivä klo 8 ­- 22

Puhelin: 020 741 2030

Sähköposti: asiakaspalvelu@pikavippi.fi

3 arviointia lainaajasta Pikavippi.fi

Kallista mutta nopeaa
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Ukko P - heinäkuu 18, 2017
Pikavipillä rahoittanut monet pikkulauantait :) Nopea ja helppo ja maksuaikaakin sopivasti.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Make O - syyskuu 14, 2016
Pikavippejä tullut harrastettua joskus tämän kautta ja nopeus on kyllä valttia. Muutamassa minuutissa homma hoitunut yleensä ja takaisinmaksukin aina sujuvalla systeemillä.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Kaija Korhonen - syyskuu 6, 2016