Nettilainat Suomessa 2020

Vertaamo.fi listaa ja rankkaa kaikki Suomessa myönnettävät nettilainat ja lainapalvelut. Löydät kaikki netissä haettavat ja vakuudettomat pikalainat, kulutusluotot, vertaislainat, tililuotot ja joustoluotot. Katso taulukko alta!

Vertaamo.fi - Taloutesi korjaamo

LUOTETTAVAA LAINAVERTAILUA

Useimmat lainavertailuiden arvostelut ovat palveluiden ylläpitäjien kirjoittamia tai maksettuja mainoksia ja näin he itse voivat päättää mitä suosivat tai eivät tai nostaa palvelussa esille kumppaneitaan. Vertaamo.fi haluaa olla ehdottoman läpinäkyvä ja uskommekin, että puhtaasti rehellisin arvio tulee aidosti kuluttajilta eli lainaa hakevilta normaaleilta ihmisiltä. Jokseenkin kaikilla lainantarjoajilla on parempia ja huonompia kokonaisarvosteluja, joten olemmekin valinneet neljä pääkriteeriä: Asiakaspalvelu, Joustavuus, Helppous ja Nopeus. Näin laskemme näiden arvosanojen pohjalta arvosanan, jonka avulla rankkaamme lainapaikat järjestykseen. Näin työsi lainanhakijana helpottuu, kun voit lukea muiden tekemiä arvosteluita lainaajista ja lainakokemuksia ja välttää mahdolliset karikot ja huonot yritykset jo ennen hakemuksen jättämistä.

LISÄÄ OMA ARVOSTELUSI

Aina ennen hakemista suosittelemme tutustumaan kaikkiin arvosteluihin tarkemmin ja lukemaan muiden kommentteja jotta voit varmistua, että lainantarjoaja on juuri sinulle oikea. Viime kädessä kaikki on kuitenkin aina tapauskohtaista mutta kuluttajan ääni on hyvä saada esille ja jos arvosteluita on paljon, antaa se hyvän kokonaiskuvan. Sinulla ei ole tietenkään velvollisuutta jättää arvosteluasi lainaajista joita olet käyttänyt tai johon päädyit, mutta olemme suuresti kiitollisia jos kuitenkin niin toimit. Palvelumme nojaa vahvasti käyttäjien arvosteluihin ja sinun panoksesi auttaa muita lainanhakijoita välttämään huonoja kokemuksia jatkossa.

Vertaamon palvelussa mukana olevat lainaajat löydät alta. Lisäämme säännöllisesti uusia lainaajia mukaan palveluun ja mikäli huomaat jonkin lainapaikan puuttuvan niin voit vinkata siitä meille palautelomakkeen kautta.

LainapalveluLainasumma Min.Lainasumma Maks.IkärajaMaksuaikaa Lisätiedot

Ege.fi
100 €2800 €20 v.2 - 12 kkLUE LISÄÄ

Etua.fi
1000 €50 000 €20 v1 - 15 vLUE LISÄÄ

Fellow Finance
500 €15 000 €20 v2 - 7 vLUE LISÄÄ

Ferratum
50 €2000 €20 v3 kk - 4 vLUE LISÄÄ

Komplett Bank
1000 €50 000 €23 v.6 kk - 10 vLUE LISÄÄ

Vippi.fi
100 €2000 €20 v.1 - 30 kkLUE LISÄÄ

Vivus
10 €2010 €20 v.3 - 30 pvLUE LISÄÄ