Limiitti.fi

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

  • Yritys:
    Limiitti.fi
  • Kotisivujen osoite:
  • Katuosoite:
    Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku
  • Puhelinnumero:
    010 219 5500

Limiitti.fi on joustava suomalainen lainapalvelu, joka on turvallisesti rahoittanut jo yli 300 000 suomalaisen arkea. Laina Limiitiltä on jatkuvaluonteinen laina ei siis pikalaina tai pienlaina. Lainasummaa ei tarvitse nostaa kokonaan välittömästi lainaa hakiessa. Limiitin kautta voi hakea luottokortin kaltaista limiittiluottoa aina 50 eurosta 2000 euroon asti. Limiitin lainapalvelun takaa luotettava Tact Finance Oy.

TUOTTEET

Limiitin lainatuotteet eivät sisällä mitään ylimääräisiä tilinhoitomaksuja. Maksat vain luotosta jota käytät. Limiitiltä saat lainaa aina 50 eurosta 2000 euroon asti. Lainatilin yläraja Limiitillä on 2000 euroon asti, joista nostosta peritään 15% nostoprovisio. Luottotilin kulut Limiitillä kertyvät ainoastaan nostetun lainan osalta. Limiitti.fi tililuotto on monipuolinen valinta verrattuna muihin kulutusluottoihin ja pikalainoihin koska lainan voi ottaa käyttöön vaikka samantien. Rahaa voit nostaa aina silloin kun sitä itse tarvitset.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Limiitti.fi lainaa voi hakea 22-vuotias Suomessa asuva, jonka henkilökohtaiset luottotiedot pitää olla kunnossa. Lainaa voi hakea Limiitiltä kätevästi verkkosivuilta erillisillä lomakkeella. Kun tili on avattu, niin yksittäisiä nostoja voi tehdä myös erikseen tekstiviestillä. Uusi lainanhakija voi suorittaa ensimmäisen nostonsa aina 500 € asti ilman nostoprovisoita. Jos lainaa ei makseta eräpäivään mennessä laina alkaa kerryttämään korkoaan tavalliseen tapaan.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Limiitti.fi lainasummat ja laina-ajat vaihtelevat aina 50 eurosta 2 000 euroon asti. Maksuaikaa saa jopa 45 päivää.

ASIAKASPALVELU

Ma-pe klo 8.00 – 20.00, la 10.00 – 15.00, su suljettu

Puhelin: 010 219 5500

Sähköposti: asiakaspalvelu@limiitti.fi

4 arviointia lainaajasta Limiitti.fi

Nopea laina. Kaikki ok.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Sepi K. - marraskuu 4, 2017
Saletit massit ja mulle jepa!
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Laura Koski*** - heinäkuu 18, 2017
Kokemuksia limiitin palveluista on sen verran että hain lainaa ja sain sen tilille vartissa
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Antti J - syyskuu 14, 2016
Oikeastaan nostoprovikka hieman häiritsee Limiitissä mutta asiakaspalvelussa on kyllä ykköstyypit hommissa. Jaksavat aina olla mukavia, kerrankin iltasella juteltiin pitkät tovit myös niitä näitä. Terkkuja sinulle keltaisen talon asukilta jos luet tätä :)
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Ilpo Hakkarainen - syyskuu 6, 2016