Ostosraha

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

  • Yritys:
    Ostosraha
  • Kotisivujen osoite:
  • Katuosoite:
    Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki
  • Puhelinnumero:
    020 741 2030

Ostosraha.fi tarjoaa kulutusluottoja muuttuviin elämäntilanteisiin. Lainapalvelua ylläpitää OPR­-Vakuus Oy, lainoja luotettavasti vuodesta 2005 saakka.

TUOTTEET

Ostoraha lainaa 400 -­ 10000 euroa ilman vakuuksia ja saat rahat tilille jopa 15 minuutissa. Ostosraha on valikoimaltaan monipuolinen yksityislaina aina 10000 € asti, saat joustoa lainatarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Laina haetaan verkkohakemuksella ja on käytössäsi suuremmissa ja pidempiaikaisemmissa rahoitustarpeissasi.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Ostosraha kulutusluotto haetaan nettihakemuksella, hakemuksen jättäminen onnistuu ympäri vuorokauden. Ostoraha.fi­laina myönnetään ilman vakuuksia ja voit aina itse päättää kuinka lainasumman käytät. Kulutusluottohakemukset käsitellään jokaisena päivänä 8­ – 22 välillä. Käsittelyaika hakemukselle on n. 15 minuuttia ja rahat maksetaan tilille heti kun lainapäätös hyväksytään. Lainasumma 400 euroa myönnetään 20 vuotiaille ja 400­ – 10000 euron lainat 21­ – 75 vuotiaille Suomen kansalaisille joka täyttää Ostosraha.fi asettamat luottokelpoisuusmääritelmät. Myönteinen luottopäätös edellyttää hakijalta jo mainitun kansalaisuuden lisäksi verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, osoitetta Suomessa, toimivaa matkapuhelinnumeroa sekä myös luottotiedot tulee olla moitteettomassa kunnossa. Ostosraha on hyvä valinta kun tarvitset nopeasti rahaa pankkitilillesi.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Ostosraha kulutusluoton lainasummat ovat 400­ – 10000 euroa. Takaisinmaksuaikaa lainoille myönnetään 12­ – 96 kk ja korot pysyvät kiinteänä 24,90% koko laina­ajan. Luoton voit maksaa takaisin kuukausittain tasaerissä joka sisältää lainapääoman ja kaikki korot sekä kulut. Ei vakuuksia tai takauksia. Voit myös hakea lainankorotusta jo olemassa olevaan lainaasi aina 10000 € asti.

ASIAKASPALVELU

Avoinna joka päivä klo 8 – 22

Puhelin: 020 741 2030

Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

5 arviointia lainaajasta Ostosraha

Ostosraha kulutusluotto on mulla matkakassana, matkustan paljon kun olen sesonkityöläinen.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Minni Heikkinen - marraskuu 4, 2017
Vuonna 2010 (eli jokin aika sitten) lainattiin rahat remppaan ja hommat toimi moitteetta. Voin kyllä suositella tämän kannalta mutta onhan tuosta tosiaan jo aikaa ja voihan se toiminta muuttua moneenkin suuntaan.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Mervi Laakkonen - heinäkuu 18, 2017
Mulle Ostosraha on paras kulutusluotto. Vakkaripaikka kun tarvitsee lainata rahaa nopeasti.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Maikki L - maaliskuu 9, 2017
Nuorena ja menevänä naisena joskus aina tarvitsee hieman ylimääräistä ja Ostosrahaan olen ollut tyytyväinen koska on selkeä ja helppo. Asiakaspalveluun ei ole ollut tarvetta olla yhteydessä ainakaan vielä.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Maija Kuusinen - syyskuu 14, 2016
Olen lainannut Ostosrahalta useita kertoja ja olen ihan tyytyväinen kaikkeen. Rahat tulevat tilille minuuteissa, mikä on tosi hyvä asia.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Seija Kokkonen - syyskuu 4, 2016