Euroloan

Hae lainaa

Yrityksen tiedot

  • Yritys:
    Euroloan
  • Kotisivujen osoite:
  • Katuosoite:
    PL 211 Energiakuja 3, 00181 Helsinki
  • Puhelinnumero:
    010 2171 011

Euroloan on puhtaasti kotimainen verkossa toimiva rahoituspalvelu joka on tarjonnut joustavia lainaratkaisuja jo vuodesta 2007 asti.

TUOTTEET

Euroloan tarjoaa kolme erilaista lainatuotetta erilaisiin ja muuttuviin rahoitustarpeisiin.

Euroloan Express on 100 -­ 500 euron pikaluotto pieneen rahantarpeeseen. Tämä pikavippi soveltuu pieniin hankintoihin ja se luvataan käyttöön jopa alle 3 minuutissa. Express­pikalainaa haetaan ilmaisella hakulomakkeella ja luoton korkotaso on edullinen: Aina 500 euroon asti korko on 4,99% mikä tekee siitä edullisen pikaluoton verrattuna moneen muuhun toimijaan.

Euroloan Laina on täysin vakuudeton laina 1000 ­- 5000 euroa. Tarjousetuna uusille asiakkaille Euroloan myöntää Lainan ilman aloitus­ tai kuukausimaksuja. Lainan korko on ainoastaan 8%. Lainaa haetaan nettihakemuksella ja se on täysin ilmaista.

Euroloan Luottotili on käyttöluotto jopa 10000 euroon asti. Vakuudettoman käyttöluoton edellytys on luottotilin avaaminen ja tili toimii jatkossa kuin luottokortti netissä eli voit nostaa sinulle sopivan summan milloin tahansa. Luottotilissä ei ole avausmaksua ja maksat lainaa takaisin kiinteissä lyhennyserissä. Euroloan Luottotili on helppo hakea ja päätöksen lainasta saat heti.

LAINAN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMINEN

Kaikkiin Euroloanin myöntämiin luottotileihin vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta sekä vakituista osoitetta, verkkopankkitunnuksia sekä moitteetonta maksuhäiriötaustaa. Uutena asiakkaana ensimmäisen noston voi tehdä klo 07­ – 23 välillä ja seuraavat nostot ympäri vuorokauden eli saat rahat tilillesi heti. Mikäli olet Euroloan Express ­asiakas ja haluat korottaa luottorajaasi esim. 400 eurosta 3000 euroon paremmilla luottoehdoilla, on tämä mahdollista jos käyt täydentämässä lainahakemustietojasi ja haet tarpeisiisi sopivaa Euroloan Luottotiliä. Myös Euroloan Laina on mahdollistaa muuttaa joustavaksi luottotiliksi. Nostoja voi tehdä myös tekstiviestillä ja laskujen maksaminen luotolla onnistuu myös kätevästi samasta palvelusta.

LAINASUMMAT JA LAINA-AJAT

Euroloan Express ­pikaluotot 100 -­ 500 euroa ja takaisinmaksuaikaa jopa neljä kuukautta. Kuukausittainen lyhennyserä on kiinteä summa.

Euroloan Laina on 1000 -­ 5000 euron kulutusluotto ja sen takaisinmaksuaika on 12 tai 24 kuukautta kiinteällä kuukausierällä. Todellinen vuosikorko alkaen 10,4%.

Euroloan Luottotili antaa sinulle 5000 ­- 10000 euroa jatkuvaan käyttöön jopa 36 kuukauden maksuajalla. Toimii kuin luottokortti eli kun maksat lainaa takaisin, vapautat samalla luottoa käyttöösi.

ASIAKASPALVELU

Puhelin: 010 2171 011 avoinna 24/7

Sähköposti: asiakaspalvelu@euroloan.fi

4 arviointia lainaajasta Euroloan

Sangen edukas kulutusluotto ja nopea palvelu.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Sami Perttilä - marraskuu 4, 2017
Kesäduunarille eli olen siis opiskelija, on Euroloan tarjonnut kivasti "ennakkoa" eli sain lainaa ennen kuin eka liksa oli tilillä. Kesät kun tuppaa olemaan aika vauhdikkaita :)
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Santeri Ylönen - heinäkuu 18, 2017
Luottotili ollut käytössä noin kaksi vuotta ja eipä ole valittamista ollut. Saanut hieman sovittua aikatauluakin maksussa pari kertaa.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Mauri Karjalainen - syyskuu 14, 2016
Hain Euroloanilta lainan veneen kunnostusta varten ja kaikki toimi niin kuin pitikin ja oli sovittu. Asiakaspalveluun sain nopeasti yhteyden.
Asiakaspalvelu
Joustavuus
Helppous
Nopeus
Arvioija Kari Anttila - syyskuu 4, 2016